Tryck /Prints

Bappelsine motiv på annat än silver

Ett antal av mina motiv finns att köpa som posters, tavlor, tryck på tröjor och andra varor, jag lägger upp nya motiv titt som tätt.
Jag har just nu partneravtal med två företag, Spreadshirt och Society6, då de har lite olika produktsortiment. Se nedan exempel på motiv och produkter som finns, generellt så har Spreadshirt mer kläder och Society6 mer prylar, tavlor och heminredningsdetaljer. Spreadshirt ligger i Europa och Society6 i USA. *OBS. Det ligger importmoms och postavgifter på varor som skickas från USA till Sverige, dessa är inte medräknade i det produktpriset på Society6 hemsida utan faktureras av Postnord när varan har anlänt till Sverige.

Om ni saknar något, har önskemål om nytt motiv som ni vill att jag lägger upp så hör gärna av er så ska jag försöka göra mitt bästa för att göra alla nöjda.


Bappelsine designs on other material than silver

A number of my designs are available to buy as prints, t-shirts and other products.  Right now I have partner agreements with two companies, Spreadshirt and Society6, since they have a little different product range. See below for examples of designs and products. Generally Spreadshirt have more clothes and Society6 more gadgets, paintings and home decorations. Spreadshirt is located in Europe and Society6 in USA. *Please be aware of the tax cost when ordering from the USA to Sweden, they are not included in the product price at  Society6 website.


Spreadshirt – Bappelsine tryckta motiv

 Soceity6 – Bappelsine