RAW seven 495:-

En rustik silverring i unik design

Rustik silverring med oregelbundet oxiderat mönster.

Dessa ringar är helt unika då det inte finns någon som är helt lik den andra, alla görs på känn i mitt egna flow i min lilla verkstad på gården i Dalarna. Oftast påverkade av den ljudbok jag för stunden lyssnar till när jag kopplar av och njuter av min egna kreativa stund, totalt bortkopplad från allt annat.

Material: 925 Sterling Silver, svart oxidering.
Storlek: ca 54 mm inv. omkrets (17,20 Inv. diameter) På det bredaste stället är den 15 mm bred och 2 mm tjock.

Lagerstatus: Endast en finns gjord, begränsad upplaga

Pris: 495:-
inkl. moms

Tips för att mäta din ringstorlek
Ta en bit snöre eller en pappersremsa och linda runt fingret som du vill mäta.
Markera punkterna där dem två ändarna möts.
Mät snöret eller pappret med en linjal.
Måttet du får fram i mm är den invändiga storleken för en ring som passar just dig och det fingret.

Köp görs enkelt via formuläret nedan