Nu börjar 2016 ta slut

Jag vill tacka

Jag vill tacka alla ni som varit på den här sidan och på min facebooksida och tittat under året som gått, kul att så många är nyfikna på mina grejer. Kul med alla tillrop och kommentarer jag fått på mina silversmycken.

Jag har inte haft så mycket tid som jag velat till att göra specialbeställningar och ritat nya smycken men hoppas jag hinner med allt jag vill göra i sinom tid. Detta är trots allt ett sidoprojekt än så länge och min huvudsyssla just nu är mina psykologistudier.

Jag har fått erbjudande om att få ha mina smycken med på Fräset utställning den 7-8 Januari, jag ska nu bara försöka få tid till att göra några till så att det finns några färdiga att visa upp. Är det något speciellt smycke ni skulle vilja fanns med till Uppsala, säg till så ska jag se vad jag kan göra.

Önskar er alla en God Jul och ett Gott nytt år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *